This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Fast shipping 1-5 business days

Made in Sweden

Pay with Klarna - Buy Now, Pay Later

First order? Enter WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

No more products available for purchase

Products
Add order notes
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa
Slide image

Image slide

Tell your brand's story through images.

House of Bolon för

Bröstcancerfonden

Vi är stolta att annonsera en insamling till förmån för Bröstcancerfonden. Vi har mött fyra fantastiska kvinnor som har kämpat mot bröstcancer och vill hylla deras styrka samt vikten av kvinnligt företagande. 

Det är återigen en påminnelse om att lyssna på sin kropp och att gå på mammografi. Genom att skänka minst 200 kr till insamlingen har du chansen att vinna en ”Balls Stool” i rosa från House of Bolon. Tillsammans kan vi göra skillnad i kampen mot bröstcancer. 

Linnea Holm:

Vad gav dig extra energi under din cancerbehandling?

Ärligt talat är det svårt att peka ut en enda sak. Men jag återkom hela tiden till en tanke: jag gjorde det för mig själv. Jag höll mig positiv och mötte det head-on eftersom jag visste att det var för min egen skull—inte för någon annans. Den insikten gav mig styrkan att fortsätta, att hålla huvudet högt och kämpa vidare. 

Vad skulle du säga till dig själv innan din diagnos?

Jag skulle påminna mig själv om att jag är kapabel till så mycket mer än jag tror. Det vet jag nu. Cancer har en förmåga att visa dig din egen styrka, även när du inte inser det i början. Oavsett hur skrämmande diagnosen är, finns det alltid mer kamp i dig än du förväntar dig.

Har du upptäckt något nytt om dig själv på grund av cancern?

Ja. När jag först fick beskedet var jag helt förfärad. Det kändes som om mitt liv förändrades på ett ögonblick, som om ett filter föll bort, och plötsligt såg jag allt mycket klarare. Livet utan det filtret kändes rått och utspritt i början, men nu är jag tacksam för det. Den klarheten har gjort mitt liv bättre på så många sätt.

Är det något annat du vill dela med dig av?

Jag är bara så tacksam att filtret föll bort. Det förändrade allt till det bättre. Mitt hjärta är fylligare, mitt perspektiv är klarare, och jag har vuxit till en starkare person. Cancer är svårt, men på ett märkligt sätt visade det mig vem jag verkligen är— och jag är stolt över det. 

En dialog mellan systrarna Maria Montti och Valeria Monnti Colque om systerskap och bröstcancer:

Maria: Acceptans har varit viktigt för mig. Det har varit ganska svårt att förstå vad vi går igenom och de förändringar som sker under en diagnos och behandling.

Valeria: Ja jag håller med… Man återgår aldrig riktigt till hur livet var förut, särskilt inte fysiskt. Äv en fast den fysiska styrkan har varit viktig för mig under hela denna resan. Jag har lärt mig så mycket om mig själv.

Maria: Verkligen. Att leva med rädslan för återfall är också en ständig kamp, men så fort jag accepterade situationen blev allt så mycket mer positivt för mig och jag hittade styrkan från det.

Valeria: Det är något vi hela tiden behöver arbeta med och uppmuntra andra till, även om det känns överväldigande ibland. Men vi stöttar varandra, hela tiden.

Maria: Precis, och vi vill verkligen betona vikten av mammografi. Det är så viktigt att alla gör sina kontroller. Man ska inte hoppa över det!

Valeria: Jag håller helt med, och vi kommer alltid vara starkast tillsammans. 

Ulrika von Mentzer:

Vad är det bästa som bröstcancer har lärt dig, Ullis?

Det bästa jag lärt mig av bröstcancern är att lämna dålig energi bakom mig, både generellt i livet men även människor jag omgav mig med. Istället fokuserade jag på att sortera bort det dåliga och bara omge mig med det positiva.

Om du kunde ge ett råd till ditt tidigare jag innan diagnosen, vad skulle det vara?

Slutsatsen från tidigare fråga: att våga ta steget att ta bort den dåliga energin från livet och lägga mer tid på det som ger bra energi. Det är något jag önskar att jag förstod tidigare.

Vad skulle du vilja säga till kvinnor som går igenom, eller har gått igenom, bröstcancer?

Fokusera på framtiden och inte på sjukdomen. Jag vill verkligen uppmana till att prioritera (även fast det är tufft) fysisk aktivitet, jag tror att det bidrog mycket till att min kropp orkade den aggressiva behandlingen. Jag cyklade t.ex till varje behandlingstillfällen och försökte vara snäll mot mig själv igenom varje steg. Det tillsammans med att lämna dålig energi bakom mig och fokusera på framtiden gjorde att jag fixade detta.